Kuu jooksul uppus veekogudes viis inimest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraav. Foto on illustratiivne
Kraav. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu augustis uppus Eesti veekogudes kokku viis inimest ehk kolm korda vähem, kui mullu samas kuus. Päästeameti statistikast selgub, et tänavu augustis uppus kokku viis inimest: kaks Harju ning üks Lääne, Pärnu ja Valga maakonnas.

Valgamaal leiti uppunud mees 2. augustil kella üheksa ajal Taheva vallas Lutsu külas asuvast kraavist. Valgamaalasele teadaolevalt on tema isik seni kindlaks tegemata. Surnukeha leidmise järel kinnitas politsei pressiesindaja Maria Gonjak Valgamaalasele, et ka muud juhtunu asjaolud on alles täpsustamisel. "Surnukeha on saadetud surma põhjuste kindlakstegemiseks lahangule kohtumeditsiinilisse ekspertiisi."

Kokku on tänavu kaheksa esimese kuu jooksul veeõnnetustes hukkunud 25 inimest, neist viis mais ja kaheksa juulis. Jaanuaris uppus kaks, veebruaris kaks, aprillis kaks ja juunis üks inimene.

Eelmise aasta augustis uppus päästeameti statistika kohaselt kokku 15 inimest ning kaheksa esimese kuu jooksul kokku 53 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles