Viha loopimist on liiga palju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigatsis elava ettevõtja ja hobusekasvataja, sakslanna Ute Wohlrabi asutatud firma tarnib Saksamaalt Eestisse hobumaiustusi. Klientideks on lisaks eestimaalastele ka hobusekasvatajad mitmetest välisriikidest, kaugeim neist koguni Argentiinast.
Kuigatsis elava ettevõtja ja hobusekasvataja, sakslanna Ute Wohlrabi asutatud firma tarnib Saksamaalt Eestisse hobumaiustusi. Klientideks on lisaks eestimaalastele ka hobusekasvatajad mitmetest välisriikidest, kaugeim neist koguni Argentiinast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigatsis talu pidav sakslanna Ute Wohlrab valutab südant eestimaalaste pärast, kes on rahulolematud eluga ning ilusate asjade lummuses.

«Oodake korraks, lasen oma tibud välja,» ütles Hargo talu perenaine Ute Wohlrab, kui kolmapäeva pärastlõunal tema taluhoovile jõudsime. Meid tervitasid kaks hundikoera, kellest üks jooksis rõõmsalt ringi niinimetatud ratastooliga, mis spetsiaalselt Saksamaal tema tarbeks tehtud. «Tal on tagajalgade halvatus. Veebruaris saime käru kätte, nüüd on koer energiline ja elurõõmu täis,» sõnas perenaine.

Eestimaale sattus ta esmakordselt kakskümmend kuus aastat tagasi Lääne-Saksamaa koolitüdrukuna noortevahetuse korras. Tema hinge puges märkamatult sümpaatiapisik Eesti vastu ja see hakkas seal juuri ajama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles