Valga laulu- ja tantsustuudio Joy avas pealinnas filiaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegus ja aktiivne stuudio Joy juht Marina Jerjomina on toime tulnud märkimisväärse ettevõtmisega. Nimelt alustab alanud hooajal tööd stuudio filiaal Tallinnas, kus noori tantsuhuvilisi hakkab õpetama Joy vilistlane Aleksandr Makarov.
Tegus ja aktiivne stuudio Joy juht Marina Jerjomina on toime tulnud märkimisväärse ettevõtmisega. Nimelt alustab alanud hooajal tööd stuudio filiaal Tallinnas, kus noori tantsuhuvilisi hakkab õpetama Joy vilistlane Aleksandr Makarov. Foto: Arvo Meeks

Valga laulu- ja tantsustuudio Joy laiendas haaret ning avas oma filiaali Tallinnas Läänemere gümnaasiumis. Kodulinnas alustab stuudio oma 21. hooaega tantsufestivaliga kultuuri- ja huvialakeskuses.

Stuudio Joy juhil Marina Jerjominal oli hea meel edastada rõõmusõnum. Nimelt töötavad selle nädala algusest Tallinnas Läänemere gümnaasiumis meistritoad, kus stuudio tutvustab oma tegemisi ning värbab Tallinnas avatavasse filiaali uusi tantsijaid. «Leping on allkirjastatud. Kuna koolis õpib üle tuhande õpilase, on huvi meie tegemiste vastu tohutu. Uudistamas käivad lisaks noortele ka kooli pedagoogid,» rääkis Jerjomina.

Ettevalmistustööd stuudio osakonna avamiseks Tallinnas on kestnud tükk aega ja töö on kandnud vilja. «Kui tavaliselt avavad oma filiaali väikelinnades Tallinna ja Tartu tantsustuudiod, siis meie murrame traditsiooni. Valga tantsustuudio alustab tegutsemist hoopiski Tallinnas,» rõõmustas Jerjomina. Noori tantsijaid hakkab pealinnas koolitama stuudio vilistlane, 2002. aastal stuudios Joy tantsimisega alustanud ja nüüdseks juba rahvusvahelist kuulsust kogunud Aleksandr Makarov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles