Rääkiv pliiats ja vimkaga lood

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seminarist osavõtjad uudistasid loodusteemalist interaktiiset Lotte loodusmängu, mis kaasab lapsi ja nende vanemaid koos Eestimaa loodust avastama. Rääkiva pliiatsi abiga saab mängukaardid muuta elavaks, kuulates Lotte häälega esitatud küsimusi ning maailmas paljunäinud onu Klausi vastuseid.
Seminarist osavõtjad uudistasid loodusteemalist interaktiiset Lotte loodusmängu, mis kaasab lapsi ja nende vanemaid koos Eestimaa loodust avastama. Rääkiva pliiatsi abiga saab mängukaardid muuta elavaks, kuulates Lotte häälega esitatud küsimusi ning maailmas paljunäinud onu Klausi vastuseid. Foto: Sirje Lemmik

Infopäeval Valgas tutvustasid külastuskeskused, keskkonnaamet ja muuseumid õpetajatele võimalusi koolielu põnevamaks muutmiseks. Välja pakuti õppevahendeid, näitusi, matku ja töötubasid.

«Kaks aastat tagasi viis keskkonnaamet uute ideede leidmiseks läbi konkursi, kuhu laekus ligi 30 põnevat mõtet uute õppevahendite arenduste kohta. Välja valiti kuus, mis nüüdseks ka teostuse leidnud,» ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik, kes andis ülevaate Euroopa Liidu toel muretsetud õppevahenditest, mida koolid-lasteaiad keskkonnahariduskeskustest laenutada saavad.

Näiteks rannaniidukohver tutvustab lastele niiduelustikku, milles kesksel kohal koduloomade sõnnik. Savimaja aitab tutvustada savi-liiva ehitustehnikat ja taastuvenergia allikate kasutamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles