Linnas tuleb üleilmne pidu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas oodatakse peole Läti endist rahandusministrit Andris Vilksi.
Teiste seas oodatakse peole Läti endist rahandusministrit Andris Vilksi. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Piirilinna Valka linnapead Vents Armands Krauklist ideede nappuses küll süüdistada ei saa – pigem vastupidi. Nüüd on piirilinna meer otsustanud korraldada ülemaailmse Valka elanike peo, andis teada Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija ajakirjanik Inga Karpova.

Ettevõtmine saab teoks tänavu 3. oktoobril. Samal päeval toimub ka Valka gümnaasiumi 95. sünnipäevale pühendatud vilistlaste kokkutulek ja pidu ning seega on palju endisi valkalasi sel päeval nagunii kunagises kodulinnas. «Lisaks on aga sel päeval Valkasse oodatud ka kõik teised, kes kunagi Valkas elanud ja/või töötanud,» kinnitas Karpova.

Tema sõnul on sel päeval Valka linna oodata ka prominentseid külalisi. Näiteks on nende seas aastatel 2010–2014 Läti rahandusminister olnud Andris Vilks, kelle Suurbritannia ajakiri The Banker 2012. aasta Euroopa parimaks rahandusministriks valis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles