Tõrva võõrustab sporditippe

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt tegi taas hea võistluse.
Magnus Kirt tegi taas hea võistluse. Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeval, 20. septembril leiab Tõrva gümnaasiumi staadionil aset 8. Tõrva-Helme kergejõustikupäev olümpialastega. Võistlus on pühendatud varalahkunud endisele Eesti kelgukoondise peatreenerile Peeter Kirdile, kes toetas aktiivselt Tõrva spordielu.

Päev saab alguse lastevõistlusega, kus osalejatel tuleb jõudu katsuda 60 meetri jooksus, kaugushüppes ja palliviskes. Võistlusel jagavad tulevastele sportlastele näpunäiteid Rasmus Mägi, Maris Mägi, Grit ŠŠadeiko, Risto Mätas, Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt, andis Tõrva linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Kell 14 saab gümnaasiumi staadionil alguse odaviske-, kettaheite- ja kuulitõukevõistlus, millest võtavad osa Risto Mätas, Tanel Laanmäe, Magnus Kirt, Gerd Kanter, Märt Iisrael, Ats Kiisa, Karl Koha, Martin Kupper, Kristo Galeta, Liina Laasma, Mirell Luik, Marcella Liiv, Kätlin Tõllasson, Madli Rahuvarm, Karina Baumwerk ning teised Eesti kergejõustiklased. Eestlastele pakuvad konkurentsi külalised Lätist ja Leedust.

Päeva korraldavad MTÜ Tõrva Spordiselts, spordiklubi Viraažž, Tõrva gümnaasium ja Tõrva linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles