Töömess toob kohale huvilised kahest riigist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas (vasakul) ja Läti tööhõiveagentuuri Valka filiaali juhataja Erna Pormeistere
Töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas (vasakul) ja Läti tööhõiveagentuuri Valka filiaali juhataja Erna Pormeistere Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Liivimaa töömess viib septembri viimasel laupäeval Valga kultuurikeskuses kokku tööpakkujad ja -otsijad nii Eestist kui Lätist.

Mess leiab aset kolmandat korda, Valgas teist korda. «Oleme Läti kolleegidega otsustanud korraldada kaks messi aastas – kevadel Läti ja sügisel Eesti poolel,» rääkis töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas.

Valka on oodata üle 30 tööandja: Lätist kümmekond, Eestist 20 ringis. Esimesed tööintervjuud on neil kavas teha juba messil. «Eestist on esindatud ettevõtted nii Valgamaalt kui kaugemalt. Näiteks tulevad kohale Nõo lihatööstus, Enics Eesti ja Lassila &Tikanoja OY,» nentis Metsavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles