Lillepood astus sammukese inimestele lähemale

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalatel tekkis mõnelgi lillesoovijal küsimus, miks on suletud Tõrva armastatud lillepoe Lilleait uksed. Lilleäri ei ole kadunud kuhugi, kolinud lihtsalt inimestele lähemale – kenasse avarasse ja valgesse ruumi Tõrva kõrtsihoones.

Uued ruumid sai OÜ Emerella omanik Kristel Veri enda käsutusse Tõrva linnavalitsuse korraldatud enampakkumise tulemusena ning peale kahenädalast pausi on pood klientele avatud olnud alates esmapäevast. Uute ruumide sisekujundus on omaniku enda käte- ja mõttetöö tulemus ning loob kena harmoonia ajaloolise maja olustikuga.

Tõrvalanna Ülle Juht, kes aastaid tagasi Lilleaida eelkäija Ülle Lilleaida perenaine oli, tunneb head meelt oma järeltulija edu üle. Ta meenutab: "Kristel on see lahe tüdruk, kes aastaid tagasi, kui ma ise lillekauplust pidasin, tuli ühel kenal hommikul jalgrattaga aida taha – ta teadis et otsin müüjat – ja küsis: Kas ma võiksin tulla?. See et ta sinna tuli ... täna ma võiks öelda, et see oli nagu inglite saadetud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles