Valga noormees võitis kolm tiitlit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorte meistrivõistlustelt sumos saavutas Valga põhikooli noormees Xsander Solbaja (vasakul) kolm kuldset medalit ning meistritiitli. Nüüd ootavad noormeest ees peagi algavad Euroopa meistrivõistlused.
Eesti noorte meistrivõistlustelt sumos saavutas Valga põhikooli noormees Xsander Solbaja (vasakul) kolm kuldset medalit ning meistritiitli. Nüüd ootavad noormeest ees peagi algavad Euroopa meistrivõistlused. Foto: Riho Rannikmaa / Eesti Sumoliit

Laupäeval selgusid Rakvere spordihoones Eesti noorte meistrid sumos. Valga põhikooli õpilane naasis meistrivõistlustelt kolme kuldse medaliga.

Võitjad selgitati välja kolmes vanuseklassis: U12, U14 ning U16. Kaasa tegi ka Valga põhikooli noormees Xsander Solbaja, kes esindab spordiklubi Sumotor.

U14 vanuseklassis saavutas Solbaja võidud nii 70+ kaalukategoorias kui absoluutkategoorias, kus tema selja taha jäid Robert Sepp ning Sten Jusberg Paldiskist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles