Palupera tee remont lükkus edasi

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera tee remondile on maanteeamet oma kinnituse nüüdseks andnud ning ehitaja saab töid alustada.
Palupera tee remondile on maanteeamet oma kinnituse nüüdseks andnud ning ehitaja saab töid alustada. Foto: Arvo Meeks

Palupera teel plaanitud mitmeosaline remont viibib, kuna maanteametilt oli enne tööde algust vaja saada kooskõlastus, mida eile hommikuks veel laekunud ei olnud.

Palupera teed on plaanis remontida kahel lõigul ning algselt pidid tööd algama 14. septembril. «Selgus, et maanteeamet ei ole veel kooskõlastust andnud, eeldatavalt peaks tööd lahti minema 28. septembrist,» sõnas Otepää valla kommunikatsioonijuht Monika Otrokova 24. septembril.

Eile siiski tööd ei alanud. Maanteameti kooskõlastuse puudumist kinnitas veel eile hommikul ka tööde teostaja Kristjan Kikkas OÜst Viamer Grupp. «Teetööd ei ole veel pihta hakanud. Eeldatavalt algavad need selle või järgmise nädala jooksul.» Kikkas ei osanud täpselt öelda, miks maanteeamet töödele kinnitust andnud ei ole. «Niipalju oleme kursis, et vastuse peaksime kohe-kohe saama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles