Maakonna keskuses avaneb 88 sopiga kaubatasku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba homme saavad valgalased minna Kuperjanovi tänavale uudistama TT Kaubandus OÜ omaniku Toomas Trommeli eestvõttel avatavat Tootsi Taskut, kus saab endale müügipinda rentida ligi sadakond kaubapakkujat.
Juba homme saavad valgalased minna Kuperjanovi tänavale uudistama TT Kaubandus OÜ omaniku Toomas Trommeli eestvõttel avatavat Tootsi Taskut, kus saab endale müügipinda rentida ligi sadakond kaubapakkujat. Foto: Arvo Meeks

Valgas avab homme uksed omapärane pood, kus iga huviline saab rentida müügiboksi ja riiuleid, samas ise müüjana kohal seisma ei pea.

TT Kaubandus OÜ omanik Toomas Trommel, kes Valgas Tootsi Tasku nimelise kaupluse avab, ütles, et seda tegema ärgitas teda Võrus mais avatud poe suur menu. «Mitu valgalast tõi oma kaupa Võrru müügiks ja arvasin, et miks mitte ka Valgas taoline pood avada,» sõnas Trommel.

Ka Võru Tootsi Tasku avamine tulenes elust enesest. «Neli aastat tagasi avasime Võrus riidepoe ja käisin pidevalt Tartus taolistest «kirbupoodidest» riidekraami ostmas. Võru inimesed viisid aga oma kaupa Tartusse müügile. Siis tekkiski mõte selline pood ka Võrru teha,» rääkis ettevõtja Tootsi Tasku sünniloost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles