Raul Oreškin asub teatrit juhtima

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Oreškin Tartu Loomemajanduskeskuse uksel
Raul Oreškin Tartu Loomemajanduskeskuse uksel Foto: Arhiiv /Valgamaalane

Oktoobrist asub Tartu Uue Teatri direktori kohale Raul Oreškin. Ivar Põllu, Tartu Uue Teatri juht ja asutaja asub nüüdsest kunstilise juhi kohale. Muuhulgas keskendub Valgast pärit Oreškin teatrimaja rekonstrueerimisele.

«See on tänu muinsuskaitsealastele piirangutele omaette väljakutse, aga kuna olen varasemalt kokku puutunud mitmetele muinsusväärtusega hoonetele uue funktsiooni andmisega ning olen nende kordategemiseks leidnud ka rahalise katte, siis pean seda ülesannet igati realistlikuks,» märkis Oreškin.

Pressiteates on kirjas, et Tartu Uus Teater on kaheksa tegutsemisaastaga kasvanud ja jõudnud punkti, kus tuleb hakata rohkem tähelepanu pöörama erinevate protsesside teadlikule juhtimisele, mis ei ole otseselt seotud teatritegemisega, nagu näiteks finantsid, haldusküsimused, teatrimaja rekonstrureerimine. Seetõttu otsustas Tartu Uus Teater oma ridasid uuel hooajal laiendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles