Parimad õpetajad tõusevad püünele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33 aastat Keeni kooli direktori ametis olnud Diana Sarapuu pidas tänavu 1. septembril kooli avaaktusel kõne juba lahkuva direktorina. Aasta õppeasutuse juhi nominendiks esitasid teda kolleegid.
33 aastat Keeni kooli direktori ametis olnud Diana Sarapuu pidas tänavu 1. septembril kooli avaaktusel kõne juba lahkuva direktorina. Aasta õppeasutuse juhi nominendiks esitasid teda kolleegid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna õhtul on Tartus Vanemuise kontserdimajas üleriigiline aasta õpetaja auhinnagala. Valgamaalt on sinna kutse saanud kuus pedagoogi, kes kõik ka nominentide hulgas on.

Aasta lasteaiaõpetaja nominent on Otepää lasteaia õpetaja Pilvi Levin, kes esitajate sõnul süstib lastesse armastust looduse vastu, innustab neid meisterdama ja käsitööd tegema. Ta on õpetaja, kelle silmad säravad ja nägu on alati naerul. Hea koostöö on tal ka lastevanematega.

Aasta klassijuhataja nominent on Tõrva gümnaasiumi õpetaja Katrin Priilaht, kes iseloomustuse järgi on oma õpilastele ema eest. Oma tegevusega on ta aidanud kujundada õpilaste väärtushinnanguid, toetanud ja arendanud õpilaste iseseisvust ja hakkamasaamist. Ta on rõõmsameelene ja südamlik õpetaja ning hea suhtleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles