Valgamaa aasta õpetaja: lapsi peab armastama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna aasta õpetaja on Valga põhikoooli õpetaja Virve Sinisalu, kes on pedagoogiametit pidanud üle 35 aasta. Tunnustusest oli algklasside õpetaja lausa pisarateni liigutatud. Ta tänas oma õpilasi ja lastevanemaid, kes ta nominendiks esitasid.
Maakonna aasta õpetaja on Valga põhikoooli õpetaja Virve Sinisalu, kes on pedagoogiametit pidanud üle 35 aasta. Tunnustusest oli algklasside õpetaja lausa pisarateni liigutatud. Ta tänas oma õpilasi ja lastevanemaid, kes ta nominendiks esitasid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää gümnaasiumi saalis kuulutati reedel õpetajate päeva tähistamise käigus välja tänavune maakonna aasta õpetaja. Tiitli sai Virve Sinisalu Valga põhikoolist.

Päevakangelane oli ise pärast tunnustuse kättesaamist sellest väga liigutatud ja lausa sõnatu. «See oli mulle väga suur üllatus. Sain küll kutse üritusel osaleda, kuid et mind aasta õpetajaks valitakse, seda polnud hetkeksi mõelnud,» sõnas Sinisalu, liigutuspisarad silmis.

Sinisalu sõnul õpetajaks sünnitakse, seda polevat võimalik õppida. «Hea õpetaja saab sellest, kes lapsi väga armastab,» ütles tunnustatu. «Mina pean kõikide, sealhulgas ka õpetajate töö tunnustamist tähtsaks. Eriliselt oluliseks teeb mulle selle tiitli see, et mind esitasid nominendiks oma klassi lapsed ja lastevanemad. Ka kolleegide õnnitluste ja kallistajate rivi ei tahtnud kuidagi lõppeda. See liigutas mind väga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles