Otepää firma sai üle-eestilise aasta piirkonna ettevõtte tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Karulaas
Mihkel Karulaas Foto: Egert Kamenik

Ettevõtjate auhinnagalal pälvis aasta piirkonna ettevõtte tiitli Otepääl tegutsev UPM Kymmene Otepää AS, kel mais täitus 15. tegutsemisaasta. Sealse kandi suurim tööandja toetab ka kohalikku kultuuri- ja spordielu.

Ettevõtte kvaliteedijuht Mihkel Karulaas, kes auhinna neljapäeval Tallinnas Noblessneri Valukojas vastu võttis, tänas firma töötajaid, kes on pühendunult panustanud ühise eesmärgi nimel, tänusõnad said ka koostööpartnerid. «Meie firma edu aluseks on kolm võtit, mis kõik uksed avavad. Need on koostöö, usaldus ja uuenduslikkus. Jätkame samas vaimus ka edaspidi,» kinnitas Karulaas.

200 töötajaga firma toodab aastas 50 000 kuupmeetrit kasevineeri ja spooni. Toodetud vineerist kasutatakse Eestis umbes viis protsenti, ülejäänud realiseeritakse Euroopa riikidesse, Hiinasse ja Lõuna-Koreasse. Kasepuuvineeri kasutusala on väga lai, seda kasutatakse auto- ja mööblitööstuses, laevaehituses, betoonraketiste valmistamisel, tankerites, busside ja rongide põrandate ja seinte valmistamisel, mänguväljakute ja seiklusparkide ehituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles