GALERII: Valga võttis võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtuses Alexela KML kohtumises jooksid Valga spordihallis väljakule kodumeeskond BC Valga-Valka/Maks&Moorits ning Audentese noortekoondis.

Võistkondade jõuvahekord tehti selgeks juba esimese veerandiga mille Valga võitis 34:23. Noortekoondist hoidsid mängus veel vaid tabavad kaugvisked Teisel veerandajal hakkas kodumeeskond vaikselt kuid kindlalt eest ära libisema ning seda suuresti tänu Jurijs Aleksejevsi ning Kristjan Evarti suurepärasest koostööst. Poolajapausile mindi juba Valga 19 punktilises eduseisus 58:39.

Kolmandal veerandil jätkasid Valga mehed ilusaid rünnakuid ning enne otsustavat kümmet minutit oli seis juba 83:53 Valgale. Viimasel veerandil võtsid Audentese  noortekoondise mängijad ennast kokku ning võitlesid südikalt iga palli pärast kuid lõpptulemuseks jäi tabloole 105:73 BC Valgale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles