Novembri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

November oli vanade roomlaste kalendris üheksas kuu, nii sai see ka oma nime. Kuu kolmel nädalal on Päike kirglikus Skorpioni märgis, mille juhtplaneet Pluuto. Novembris liiguvad Skorpionis ka Merkuur ja Veenus.

November on tänavu rahulik. Mõningaid pingeid on kuu esimesel ja kolmandal kümmepäevakul, nende vahele jääb aga kümmekond päeva rahulikku ja paljulubavat aega. Mõned astroloogid prognoosivad kuu lõpupäevadel terrorismiohtu ja võimalikke loodusõnnetusi.

22. novembril liigub Päike Amburi märki. Algab viimane sügiskuu.

Jäär. Paljud selle päikesemärgi esindajad on ilmses alavormis. Eriti kuu alguses, mil aeg kulub tegemata tööde alustamisele ja vanade vigade heastamisele. Võib-olla on selle põhjus teie muutlik tervis ja sellest johtuv meeleolu. Kuu viimastel päevadel püüdke konflikte vältida.

Sõnn. Kuu ei alga just ülevas meeleolus. Arusaamatusi on omajagu, kuid ärge istuge, käed rüpes. Võimalusi on rohkelt ja järgmine dekaad on juba paljulubav. Kasvab teie autoriteet ja koos sellega võimalused. Kuu lõpp on vanade vigade parandamise aeg. Kui olite liiga jäärapäine, siis on neidki omajagu.

Kaksikud. Kuu algus võib tuua konflikte ja rahulolematust. Ka tervis pole kõige parem. Kuu keskel tardumus kaob, saate oma vaimsust ja avatust näidata. Kuu lõpupäevil olge ettevaatlik, et mõni näiliselt hea tuttav teile karuteenet ei teeks.

Vähk. Edu töös ja vastuolud armastuses. Viimane oht varitseb neid, kes iga hinna eest tahavad liidrid olla, mõttetult silma paista ja raha kulutada. See aga tekitab teie lähedastes rahulolematust, kuigi majanduslik seis on veel küllalt hea. See ei välista, et kuu viimastel päevadel on jälle tüli majas.

Lõvi. Kuu alguses võivad mõned kavatsused jäädagi kavatsusteks, kuid keskel läheb kõik jälle kergelt ja nobedasti korda. Olete heatahtlik ja abivalmis, teist peetakse sellepärast lugu. Kuu lõpus ärge meelelahutusega liiale minge. See pole seiklusteks sobiv aeg, sest pere vajab teid.

Neitsi. Novembri alguses võib mõni ettevõtmine takerduda, aga üsna pea läheb kõik korda. Kasutage seda aega maksimaalselt, kuu lõpul aga puhake.

Kaalud. Kas olete pisut väsinud? Pole viga, sest olete tark ja leiate mõttekaaslasi. Kõik õnnestub pea igal alal ja üsna kerge vaevaga. Nii võite kuu lõpetada üsna rahulikus ja isegi rõõmsas meeleolus.

Skorpion. Novembri algus meenutab oktoobri lõppu. Kui olite tark ja hoolas, läheb hästi. Kui aga tegite vigu, tuleb neid nüüd parandada. Nii võite alles teisel kümmepäevakul tulevikuplaanidele mõtelda. Muidugi peaks need teil ka olema. Kuu lõpupäevadel sõltub partnerist teie edukus.

Ambur. Olete tujutu, kuid nüüd peaksite eriti teraselt jälgima, et lähedasi ei solvaks. Pidage meeles: nemad on abivalmis ja aitavad. Kuu lõpupäevadel võivad teie tõekspidamised muutuda, see aga hoiab edaspidised arusaamatused tulemata.

Kaljukits. Kuu alguses võite pingutada, aga tulemused on kesised. Kui süüdistate selles teisi, teete kahju endale. Olge kannatlik, peagi on ka teie elu värvikam. Kolmandal dekaadil ärge tehke suuri oste ega tähtsaid otsuseid, risk on liiga ilmne.

Veevalaja. Teil on raske sündmusi ja inimesi adekvaatselt hinnata. Mõelge sellele – peagi toob kasu! Oskate raskusi hoopis kergema vaevaga võita. Võimalik, et teile pakutakse head või paremat tööd. Kuu lõpupäevadel on kannatlik meel vähemalt pool võitu.

Kalad. Novembri esimesel nädalal olete muutlikus meeleolus, soovite vaheldust. Kord põhjuseta ülemeelik, peagi tujutu. See viimane on aga tõkkeks. Kuu keskel olete pilkupüüdev, eriti just vastassoo esindajad panevad teid tähele. Edu korral ärge lähedasi unustage.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles