Juveelipoe varguse kahjud on kokku arvamata

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveelivargust uurib prokuratuur ning alustatud kriminaalasja tõttu ei ole praegu avalikkusele võimalik eriti palju infot anda.
Juveelivargust uurib prokuratuur ning alustatud kriminaalasja tõttu ei ole praegu avalikkusele võimalik eriti palju infot anda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede keskpäeval Valga juveelipoest kuldehteid varastanud mehe isik on siiani tuvastamata. Juhtumi lahendamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Vabaduse tänaval asuv Roma Gold ehtekauplus on üks kahest Goldfix OÜ filiaalist Valga linnas. Goldfix OÜ kontaktisiku Külli Väljamäe sõnul ei ole praegu veel selge, kuid suured vargusega tekitatud kahjud täpselt on. «Alles tegeleme kokkuarvutamisega,» sõnas Väljamäe esmaspäeva lõuna paiku.

Kuna politseil on käimas uurimine, pole kaupluse Roma Gold juhatuse sõnul praegu kõikidele küsimustele võimalik vastata. Juhatuse liikme kinnitusel on poes kaamerad olemas, kuid turvaseadmetest ja -korraldusest praegu kahjuks täpsemalt rääkida ei saa. Samas kinnitati Valgamaalasele, et pood on klientidele taas avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles