Liiklus muutub turvalisemaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee ehitus Keeni asulas.
Kergliiklustee ehitus Keeni asulas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maakonnas käib praegu kergliiklustee ehitus suisa kolmes kohas korraga. Selle aastanumbri sees peab plaanide järgi lõplikult kasutusvalmis saama neist teedest üks, ning kui pakane liiga varakult ei tule, ehk teinegi.

Kergliiklusteed loovad turvalisi liikumisvõimalusi jalgratturitele, spordiharrastajatele ja jalakäijatele. Peagi saavad neid võimalusi kasutada lisaks olemasolevate teede kasutajatele liiklejad Soorus, Keenis ja Pilkuse külas.

Võru–Kuigatsi–Tõrva maanteel Keenis algasid tööd 1,3kilomeetrisel lõigul septembri keskel ning nüüd ollakse sealmaal, et on paigas valgustid ja valmis tee alus, paigaldada on veel kiht killustikku ja asfaltkate. Liiklust takistavad suured masinad ja seetõttu kehtib töötsoonis kiiruspiirang 30 km/h. Maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juhi Janar Taali sõnul valmib tee määratud tähtajaks novembri keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles