Õige aeg märgata endi keskel tublisid tegijaid kultuuri- ja spordivallas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Loos
Ants Loos Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Kultuurkapital kuulutas välja kandidaatide esitamise kultuuripreemiale Kultuuripärl Valga  maakonnas. Samas oodatakse ka tublisid tegijaid aastapreemiate kandidaatideks kultuuri- ja spordivaldkonnas.

Preemia eesmärk on tunnustada ja innustada kõrgvormis kunstide, rahvakultuuri ning kehakultuuri ja spordi valdkonnas tegutsevate inimeste erialast pühendumist maakonnas. Preemia kandidaadiks võib esitada  maakonnas tegutsevaid füüsilisi isikuid, kellel on käesoleval aastal silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel.

Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid. Korraga võib esitada ainult ühe kandidaadi. Valgamaa ekspertgrupi kontaktisiku Eha Mandeli sõnul tuleb Valgamaa ekspertgrupile esitada vabas vormis ettepanek või taotlus, milles peavad olema lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest käesoleval aastal, kandidaadi tutvustus ning isiku- ja kontaktandmed. Lisaks ootab Valgamaa ekspertgrupp kandidaate  aastapreemiatele kultuuri- ja spordivaldkonnas ja elutööpreemiale. Tunnustatakse ka lootustandvat noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles