GALERII: Võimlemisfestival pakkus ilusat vaatemängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga spordihallis leidis pühapäeval aset suur võimlemisfestival. Näha sai nii ilu- ja rühmvõimlemist, akrobaatikat kui tantsulisi etteasteid.

Korraldajate sõnutsi valiti toimumisajaks november, et eelkõige rikastada kohalike elanike kultuurikalendrit, kuna suurem turismihooaeg on lõppenud ja võimlejatel paljud välisesinemised läbi saanud. Toimumiskoha valikut põhjenadas  spordiseltsi Kalev võimlemise projektijuhi Lembe Laas sellega, et kuna Valgamaale võimlemissündmused tihti ei jõua, otsustas Eesti spordiselts Kalev korraldada sellel aastal võimlemist reklaamiva sündmuse just Valgas.

«Tervisetegevuste õnnestumiseks on oluline, et spordiorganisatsioonid aitaksid ääremaadel läbi viia harrastajatele mõeldud sündmusi, mis toetavad paikkonna elanike sotsiaalset sidusust. Meie soov on tutvustada tegutsevate klubide kaudu võimlemise alasid liikumisharrastajale ning pakkuda esinemisvõimalust Valgamaa võimlemisrühmadele,» rääkis Laas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles