Kunstikuule anti roheline tuli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati piirilinnas pidulikult 25. Valga kunstikuu, mis juba kolmandat aastat kannab kindlat pealkirja. Kui eelmisel aastal oli selleks  «Rütm ja harmoonia», siis sel aastal on kunstikuu üritusi ühendavaks teemaks «Usk. Lootus. Armastus». Kunsti on kultuurikeskus aga pilgeni täis.

Ovaalsaalis  on üleval maakonna loomeinimeste tööde näitus. Väljas on ligi poolsada maali, millest igaüks omanäoline, oma loojale oamne. Maalidel on kujutatud  loodusvaateid, vett, metsa, lilli, loomi ja  inimfiguure. Mitmedki näitusele toodud maalid kannavad kunstikuuga sarnast nimetust.

Lisaks maakonna loomeinimeste näitusele avati ka Nerva isikunäitus, mida saab uudistada kultuurikeskuse teatrisaali fuajees. Nerva, kodanikunimega Koit Nerva ,on Eesti graafikakunstnik, kes on sündinud 1972. aastal.Hariduselt on mees helilooja, tegeleb  kunstiga  aktiivselt alates 1998. aastast. Valgas on välja pandud paarkümmend kunstniku tööd, mille läbivaks teemaks on pallid ja puud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles