Poekülastajad saavad Valga haiglat toetada

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri heategevuskampaaniaga koguti Valga haiglale mullu üle 3000 euro ja haigla soetas kogutud raha eest lasteosakonnale multifunktsionaalsed voodid. Üleantud tšekki hoiab haigla ülemõde Anastassia Org.
Selveri heategevuskampaaniaga koguti Valga haiglale mullu üle 3000 euro ja haigla soetas kogutud raha eest lasteosakonnale multifunktsionaalsed voodid. Üleantud tšekki hoiab haigla ülemõde Anastassia Org. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas on käimas üks Eesti mahukamaid heategevusprojekte «Koos on kergem», mille abil saavad haiglad laste- ja sünnitusosakondadesse soetada vajalikku aparatuuri ja inventari – nii ka Valga haigla.

Heategevusraha kogutakse igas Selveris oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Abivajavaid lapsi saab toetada iga tehtud ostuga, sentide ja eurode annetuskarpidesse jätmisega ning kampaaniatoodete ostmisega.

«Nagu eelnevate aastate kogemus on näidanud, külastab Selverit palju helde käega kliente ja nii kogunebki väikeste heategude summana Eesti mastaabis väga suur annetus kõige pisematele abivajajatele. Suur tänu kõigile headele inimestele!» ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles