Maxima mehed: meile meeldib see, mida teeme

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Maxima kaupluse külastajad on juba harjunud salatiletis askeldava Valga linna noormehe Taivo Kuldrega, kelle  arvates on kaubanduse valdkond meestele sobiv töö ning töö on huvitav ja vaheldusrikas.
Valga Maxima kaupluse külastajad on juba harjunud salatiletis askeldava Valga linna noormehe Taivo Kuldrega, kelle arvates on kaubanduse valdkond meestele sobiv töö ning töö on huvitav ja vaheldusrikas. Foto: Rein Säinas

Üha enam on kadumas piir nii-öelda naiste ja meeste ametite vahel. Samas on esimesel pilgul ikkagi veidi üllatav näha toidukaupluses meesterahvast kassas või leti taga. Valga Maximas on see aga igapäevane vaatepilt, nimelt askeldab kassas alati naerunäoline ja viisakas Anatoli Aade ning salatiletis näeb teenindamas sõbralikku ja toimekat Taivo Kuldret.

45aastane Anatoli Aade on Valga Maximas töötanud kaheksa kuud. Tema enda sõnul meeldib see töö talle väga  ning ta on oma valikuga igati rahul. Venemaal sündinud mees kolis vanematega Tartusse 14aastaselt. Peale Tartu 4. keskkooli lõpetamist õppis ta kaubatundjaks ja sai kutse Rjazani kaubandustehnikumis. Esimene töökoht oli väike pood Tartus, kus ta töötas alguses müüjana, hiljem juhatajana.

Peale abiellumist kolis noor pere Valka ning mõlemad pojad on sündinud juba siin. «Valgas elan juba 18 aastat. Kõigepealt sain siin töö Edelaraudteel klienditeenindajana. Nüüd olen kaupluses sama töö peal. Tuleb välja, et olengi kogu senise elu olnud teenindaja rollis ja see sobib mulle,» arvas Aade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles