Otepääle lisandub pangaautomaat

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häireid võib esineda ka Swedbanki sularahaautomaatide juures.
Häireid võib esineda ka Swedbanki sularahaautomaatide juures. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Swedbank paigaldas sularaha väljamakse automaadid kahte uude kohta: Võsule ja Tõstamaale. Lisaks alustas oktoobri lõpus tööd ka Paldiski sularaha sisse- ja väljamakse automaat ning lähiajal paigaldab pank üle Eesti veel neli uut mõlema funktsiooniga masinat.

Swedbanki klienditeenuste divisjoni juhi Ulla Ilissoni sõnul on sularaha kättesaadavuse tõstmine hajaasustusega piirkondades paljude inimeste jaoks väga vajalik. «Kui hakkasime otsima erinevate maapiirkondade jaoks sobivaid sularahalahendusi, leidsime, et mitmesse kohta oleks mõistlik paigaldada sularahaautomaat. Nüüd olemegi jõudnud nii kaugele, et kolm esimest masinat on paigas ja töötavad,» märkis Ilisson.

Mitu uut sularaha sisse- ja väljamakse automaati on paigaldamise ootel ning plaani järgi saavad need tööd tehtud veel selle aasta jooksu. «Paigaldame need veel Kundasse, Otepääle, Kilingi-Nõmmele ning Vändrasse,» lubas Ulla Ilisson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles