Seaduserikkuja sõiduk läheb müüki

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanem on korduvalt välja kuulutanud enampakkumise 1997. aasta Audi A6-le, mille roolijoodik mullu Valgas loovutama pidi.
Valga maavanem on korduvalt välja kuulutanud enampakkumise 1997. aasta Audi A6-le, mille roolijoodik mullu Valgas loovutama pidi. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Maavalitsused korraldavad enampakkumisi sõiduvahenditele, mis kohtuotsusega inimestelt konfiskeeritud. Valga maavalitsusel on praegu oksjonile pandud üks auto.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Kristina Kostina sõnul konfiskeeritakse kohtuotsusega sõiduvahendeid mitmesugustel põhjustel. Peamised neist on näiteks purjuspäi juhtimine või kriminaalasjad, milles tõendamist leidnud fakt, et vara oli soetatud kuritegelikul teel saadud vahenditega. «Näiteks narko- ja majanduskuriteod, korruptsiooniasjad, organiseeritud kuritegevus ja muu säärane.»

Eraldi statistikat konfiskeeritud sõidukite kohta prokuratuur Kostina sõnul ei tee, samuti ei korralda nad nende sõidukite hoiustamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles