Traagilist põlengut uuritakse kui süütamist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe hukkunuga majapõleng Puka alevikus 20. juulil, mida politsei uurib kui süütamist.
Kahe hukkunuga majapõleng Puka alevikus 20. juulil, mida politsei uurib kui süütamist. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Tänavu on Valgamaal kahel korral pärast põlengut tulnud tõdeda, et kahjuks hukkus tules ka mõni inimene. Ometi näitab päästeameti kodulehel olev statistika, et maakonnas on tänavu tulekahjuohvreid vaid üks.

20. juuli hommikul puhkes Valgamaal Pukas Tööstuse tänaval põleng, milles kaotas elu kaks inimest. «Hukkunud naisterahvas oli maja perenaine ning hukkunud mees neile külla tulnud tuttav. Kõik kolm on Puka valla elanikud,» kinnitas põlengu järel Valgamaalasele Puka vallavalitsuse sotsiaalnõunik Airin Hermann.

Tulekahju tekkepõhjuste väljaselgitamiseks käivitas politsei uurimise, kuna peeti võimalikuks, et põleng võis puhkeda süütamise tagajärjel. Nagu selgitas päästeameti Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik, ei kajastugi antud asjaolu tõttu selle tulekahju ohvrid üle-eestilises tulesurmade statistikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles