Võrus peetakse Kõikide Laste Isadepäeva

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aaviksoo
Jaak Aaviksoo Foto: Erakogu

Eesti jõustruktuurid korraldasid Võru spordihoones traditsioonilise kogupereürituse Kõikide Laste Isadepäev.

Üheksandat korda korraldatud ürituse eesmärk oli väärtustada isa kui kaitsja, aga ka kasvataja ja õpetaja rolli.

"Isa kohus on kaitsta oma peret, riiki ja vabadust ning kasvatada oma lastes samu väärtusi," ütles kaitseminister Jaak Aaviksoo. "Iga isa, olgu ta kaitseväes, Kaitseliidus, reservis, päästeametis või politseis ja piirivalves, on oma kodu ning meie väikese riigi ja rahva kaitsja."
 

Demonstreeriti kaitseväe tehnikat ning oma oskusi näitas Vahipataljoni drillimeeskond, vorme demonstreerisid märulipolitsei ja päästjad.

Isad ja lapsed said lasta õhupüssist ja laskesimulaatorist, proovida selga sõduri varustust ja võtta mõõtu erinevatel võistlustel.

Külastajatele esinesid Ines, Traffic, Kaitseväe orkester, politsei- ja piirivalveameti Orkester, laste ja noorte tantsurühm Hopser, Võru Tantsukool ja Budoklubi.

Isadepäeva külalisi tervitas kaitseminister Jaak Aaviksoo. Ürituse juht oli reservohvitser ja kaitseliitlane, nooremleitnant Madis Milling.

Kõikide Laste Isadepäeva korraldasid Kaitsevägi, Kaitseliit allorganisatsioonidega, siseministeerium, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet ja turvafirma G4S.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles