Külaelule sära lisajad pälvisid tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärt kodupaiga tiitli pälvis Kuigatsi küla ja Kodupaiga külaselts, kus kaasa löövad aktiivsed ja tegusad naised Elle Luik (vasakult), Tiiu Treimuth, Kaija Tamm ja Õnne Paimre.
Väärt kodupaiga tiitli pälvis Kuigatsi küla ja Kodupaiga külaselts, kus kaasa löövad aktiivsed ja tegusad naised Elle Luik (vasakult), Tiiu Treimuth, Kaija Tamm ja Õnne Paimre. Foto: Arvo Meeks

Väärt kodupaiga tiitli said neljapäevasel tunnustusüritusel Kuigatsi küla ja Kodupaiga külaselts ning Taheva valla külade selts.

Kuigatsi küla ja Kodupaiga külaselts on kodukandi tutvustamise nimel tublisti vaeva näinud: korrastatud on külaplatsi ja külamaja on aktiivses kasutuses.

Suvel aga said Kuigatsi inimesed hakkama nostalgilise suvekohviku ellukutsumisega. Mõisapreili Josephine nimelises kohvikus said tassikese kohviga turgutada ennast nii kohalikud inimesed, kes olid tulnud raamatukokku või autokauplust ootama või siis lihtsalt külamajja suhtlema, aga ka külalised väljastpoolt, kes olid huvitatud mõisa ajaloost või olid siin ise kunagi elanud ja koolis käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles