Külaelule sära lisajad pälvisid tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe rahvaõpistu tähistab 1. detsembril oma 20. tegevusaasta täitumist. Tunnustusüritusel Aakre rahvamajas valiti rahvaõpistu, mille eestvedaja on Ene Kaas (paremalt) ja liikmeteks teiste seas ja Eha Kotov, Viivi Visnapuu, tublimaks MTÜks.
Lüllemäe rahvaõpistu tähistab 1. detsembril oma 20. tegevusaasta täitumist. Tunnustusüritusel Aakre rahvamajas valiti rahvaõpistu, mille eestvedaja on Ene Kaas (paremalt) ja liikmeteks teiste seas ja Eha Kotov, Viivi Visnapuu, tublimaks MTÜks. Foto: Arvo Meeks

Neljapäeval Aakre rahvamajas aset leidnud maakonna MTÜde ja külaseltside kokkusaamise kõrgpunkt oli kõige ärksamate tegijate tunnustamine.

Konkursile «Valgamaa MTÜ ja väärt kodupaik 2015» esitati kokku 15 nominenti. «Me ei valinud välja võitjaid, vaid tõstame esile tublimatest tublimaid. Tehtu eest olema aga tänulikud teile kõigile,» sõnas Valgamaa arenguagentuuri mittetulundusühingute konsultant Aet Arula.

Parimate MTÜdena pälvisid tunnustuse Lüllemäe rahvaõpistu, Tõrva Noorte Liit ja stuudio Tiina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles