Valgamaa laste soovid ootavad täitumist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu Valga Maximas
Inglipuu Valga Maximas Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Jõulueelne heategevuskampaania Inglipuu kutsub ka sel aastal inimesi muutma vähemkindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks. Maxima kauplustes üle Eesti ootavad täitmist 1300 lapse jõulusoovid, millest 80 Valgamaa Inglipuudel.

 Piirkonna sotsiaaltöötajad on kokku kogunud nende perede laste kingisoovid, kel napib majanduslikke võimalusi soovitud kingituse ostmiseks. Inglipuud, millel ripuvad kaardid laste unistustega, asuvad 44 Maxima kaupluses üle Eesti. Inglipuu kampaania avanud Tanja Mihhailova sõnul saab iga inimene teha heateo, täites mõne Inglipuul rippuva kingisoovi.
 
«Puudel ootavad heategijaid laste siirad soovid. Kurb on mõelda, et paljud neist soovidest jääksid perede raske majandusliku olukorra tõttu täitumata,» sõnas Mihhailova. «Mõned neist soovidest on õige pisikesed ja praktilised, teised lapsed unistavad aga suuremalt. Kõik nad väärivad, et nende jõulusoovid täituksid.»
 
Maxima Eesti tegevjuhi Vygintas Šapokase sõnul on tänavune Inglipuu projekt juba seitsmes. «Inglipuu näol on tegu Maxima jaoks väga olulise projektiga, mis liigutab igal aastal nii meid endid, selles kaasa löövaid häid inimesi ning loomulikult kingisaajaid. Tuhandete laste jõulud on tänu annetajate abile olnud rõõmsamad. Loodame, et ka tänavu leiavad kõik 1300 last tänu kampaaniale oma jõuluingli,» sõnas Šapokas.
 
Suurt tänu väärivad Šapokase sõnul sotsiaaltöötajad, kes on vähemkindlustatud perede laste jõulusoovid kokku kogunud ning abistavad Maximat ka kingituste lasteni toimetamisel. «Ükski kingisoov ei jää täitmata, sest nende laste kingitused, kes endale kampaania jooksul inglit ei leia, soetab Maxima Eesti,» lubas Šapokas.
 
Kampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise ning nende lasteni toimetamise eest. Kingitusi kogutakse kuni 24. detsembrini ning need jõuavad lasteni enne aasta lõppu.
 
Valgamaal asuvad Inglipuud järgmistes Maxima kauplustes:
Otepääl Valga mnt 1b asuvas Maximas
Tõrvas Tamme 2 asuvas Maximas
Valgas Jaama 2b asuvas Maximas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles