Balti juunioride turniiril võistles ka Valga esindus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna meistrivõistlused squashis.
Valga linna meistrivõistlused squashis. Foto: Toomas Õige

Selle aasta esimene Balti juunioride turniir leidis aset pühapäeval Riias ning sellest võttis osa 36 mängijat, neist üheksa Eestist.

U15-vanusegrupis tegi oma võistlusdebüüdi Haarm Mitt Castor Squashiklubist. Samuti võistlesid esimest korda Eestist väljaspool Valga noored squash`i-mängijad Gregor Roop ja Karl-Robert Mõttus. U15-vanusegrupi võitis üsna kindlalt ESA kasvandik Henrik Kurm, kes finaalis alistas oma vastase Rikkards Vinniksi 2 : 0.
 
Napilt jäi medalist ilma Valga noormängija Gregor Roop, kes kolmanda koha mängus kaotas tulemusega 0 : 2 Jekabs Zvirbulisele.
 
Karl-Robert Mõttus saavutas tubli seitsmenda koha ning Castor Squahsiklubi noored Erik Lille ja Haarm Mitt vastavalt üheksanda ja kümnenda koha.
 
Laupäeval selgus ka Valga linna meister squashis naiste arvestuses. Hea meel on tõdeda, et Valga linn seisab uhkelt Tallinna, Tartu ja Pärnu linnade seas, kus on squashis eraldi Naise liiga. Valga meistrivõistluste esikolmiku moodustasid Reelika Paomees, Airi Allik ning Anni Kübarsepp. Järgnesid veel Kaie Korkmann ja Ene Lill-Liiv.
 
Võistluste korraldamisele aitas kaasa Valga linnavalitsus ja Valga Tervisespordiklubi MTÜ

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles