Linn kingib tulevastele valgalastele reisi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse koosseisus on 1. maist IT-arendusjuhi ametikoht.
Valga linnavalitsuse koosseisus on 1. maist IT-arendusjuhi ametikoht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Linnavalitsus kutsub neid, kes peamiselt elavad või tegutsevad Valgas, kuid ei ole end registreerinud linna elanikuks, lähiajal seda tegema. Kõigi ajavahemikus 15. november kuni 20. detsember 2010 Valga linna sisseregistreeritute vahel loosib linnavalitsus välja A. Karuse Reisibüroo 5000kroonise kinkekaardi.

«Olles valgalane, jääb sinu palgast 11,4 % Valga linna eelarvesse linnaelu edendamiseks ja elukeskkonna parandamiseks. Sellega teed heateo oma perele ja lähedastele ning näitad hoolivust ka oma kodulinna tuleviku vastu,» koputas linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht inimeste südametunnistusele.
Ta lisas, et suurenenud eelarve võimaldab hoida korras linna teed, pimedal ajal linnatänavad valged, pakkuda sotsiaalseid garantiisid, paremaid teenuseid lasteaedades ja koolides ning arstiabi.

Elukoha registreerimiseks või registriandmete kontrollimiseks tuleb pöörduda Valga linnavalitsuse linnavara- ja registriteametisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles