Soome ettevõte tutvustab Valgas töövõimalusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisesel Liivimaa töömessil osales hulk ettevõtteid, kellest mõnigi sealt ka töökäsi leidis. Soome ettevõtet Lassila & Tikanoja julgustas saadud kogemus oma infopäeva korraldama.
Sügisesel Liivimaa töömessil osales hulk ettevõtteid, kellest mõnigi sealt ka töökäsi leidis. Soome ettevõtet Lassila & Tikanoja julgustas saadud kogemus oma infopäeva korraldama. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui seni on Liivimaa töömessid Valgas olnud septembris, siis kolmas saab teoks kevadel. Korraldajatel on soov osalevate tööandjate arvu veelgi suurendada – seda enam, et paljudel töökäsi napib.

Messiaja muutmist põhjendas Valgamaa töötukassa juhataja Merike Metsavas eelkõige noorte ja hooajatööliste tööotsinguga arvestamisega.

«Just kevadel on õige aeg noortel otsida koolivaheajaks tööd ning ka ettevõtjad vajavad suveks rohkem töökäsi hooajatöödeks. Siit mõte korraldada töömess sügise asemele kevadel,» põhjendas juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles