Parima uustulnuka tiitel läks kahele ettevõttele

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Valgamaa parima uustulnuka tiitlitest anti Ugandi Meelelahutuse OÜ hallatavale Otepää Winterplace’ile. Auhinna saab kätte Otepää Winterplace’i juhataja Siim Kalda.
Üks Valgamaa parima uustulnuka tiitlitest anti Ugandi Meelelahutuse OÜ hallatavale Otepää Winterplace’ile. Auhinna saab kätte Otepää Winterplace’i juhataja Siim Kalda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtlusgalal said tunnustuse ka parim teenindusettevõte ja ettevõtluse edendaja. Aasta parima uustulnuka tiitli väärilisi oli aga suisa kaks.

Valgamaa parima uustulnuka tiitli suhtes kokkuleppele ei saadud, seega anti see lausa kahele maakonna ettevõttele. Tiitli said Ugandi Meelelahutuse OÜ hallatav Otepää Winterplace ja Helme Pansionaat AS.

Otepää Winterplace’i tegevus on jätnud olulise jälje maakonna ellu ja mõjutanud positiivselt piirkonna arengut.  Ettevõte tegutseb turismivaldkonnas, keskendudes vaba aja veetmiseks mõeldud teenuste pakkumisele Otepää piirkonnas. Oma teenuseid on laiendatud sedavõrd, et tegevusi jätkub tervele perele terveks päevaks. Nii suudetakse klient pikemaks ajaks ettevõtte tegevusetega siduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles