Heategijate panus jõudis varjupaika

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähenevate jõulude eel tuli valgalanna mõttele koguda koduta loomade heaks annetusi. Et ettevõtmine suurema kõlapinna saaks ja paremini õnnestuks, postitas ta üleskutse ka sotsiaalmeediasse.

"Kes sooviks minuga üheks pisikeseks heateoks kampa lüüa ja detsembris Valga kodutute loomade varjupaiga asukatele jõulurõõmu valmistada?« viskas Kristi Põldvee küsimuse Facebooki. Sellele järgnev ületas kõik ootused.

Lisaks rahalisele annetusele olid ühiskogumisse oodatud ka loomatoit ja lemmikloomatarvikud. Nii koguneski paari nädala vältel suur hulk kvaliteetset koera- ja kassitoitu, mänguasju, fliistekke ja toidukausse, kassipesasid, ronimispuid ja transpordikaste kassidele. Oli ka kasutatud, kuid see-eest korralikke tarbeesemeid lemmikutele. Kinke varjupaiga loomade tarbeks tõid seitse inimest, need kõik andis tubli koguja esmaspäeva ennelõunal varjupaigale üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles