Kultuurimaja muundus üheks õhtuks Sigatüüka kooliks

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry (Markus Põld) viimane ja otsustav lahing leidis aset Sigatüüka varemetel, kus Must Isand lõplikult alistuma pidi.
Harry (Markus Põld) viimane ja otsustav lahing leidis aset Sigatüüka varemetel, kus Must Isand lõplikult alistuma pidi. Foto: Liisi Ploom / Valgamaalane

Laupäeva õhtu möödus Valga kultuurikeskuses maagiliselt, kuna esietendus MTÜ Kungla uus muusikal. Noorte võlurihakatiste seiklused pakkusid publikule nii naeru kui pisaraid, kuid ka romantikat.

Muusikaline etendus «Totter Potter» läks täissaalile. Kui veel laupäeva hommikul oli võimalik saada endale mõni pääse kahte viimasesse ritta, siis vahetult enne etendust olid ka need piletid läinud nagu soojad saiad.

Lavastus põhineb J. K. Rowlingu ülipopulaarsel raamatusarjal «Harry Potter» ja muusikalil «A Very Potter Musical». Kostüümid ja grimm olid nii tõetruud, et nii mõnelgi Potteri-saaga austajal võis tekkida tunne, et keegi oligi mitmemahlamögina ehk võlujoogi valmis teinud. Kultuurikeskuse lava oli aga muundunud Sigatüüka kooliks, kus Harry ja ta sõbrad võlukunsti õppisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles