Kaevust leitud surnukeha kuulus kadunud Kristile

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi surnukeha leiti 10. novembril Puka vallas Kibena külas asuva tühjana seisnud talupidamise kaevust. Foto on illustratiivne.
Kristi surnukeha leiti 10. novembril Puka vallas Kibena külas asuva tühjana seisnud talupidamise kaevust. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallas Kibena külas avastati 10. novembril talumaja õuel olevast kaevust naise surnukeha. Ekspertiisi käigus tuvastati, et tegu oli Pukast pärit ja septembris Tartu raviasutusest lahkunud ning teadmata kadunuks jäänud 41aastase Kristiga.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul alustati Kristi kadunuks jäämise järel laiaulatuslikke otsinguid, mille käigus kasutati ka naisega kaasas oleva telefoni positsioneerimist ehk asukoha kindlaks määramist. Omal algatusel liitus otsingutega Puka valla sotsiaalnõunik Airin Hermann.

Kuigi signaal näitas toona suuremal osal juhtudest Puka valla Prange külla ning harvematel juhtudel ka teistesse Valgamaa valdadesse, ei tähendanud see Peiteli sõnul tingimata seda, et isik oleks vahepeal liikunud. «See, millise masti piirkonda signaal juhatab, sõltub sellest, milliselt mastilt parasjagu kõige tugevam signaal saadakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles