GALERII: Vigastuste küüsis Valga jäi Raplale alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu esmakordselt Alexela korvpalli meistriliigas omavahelise kohtumise pidanud BC Valga-Valka/Maks&Moorits ja AVIS Rapla vastasseisu võitis kindlalt Rapla meeskond tulemusega 84 : 68.

Vaatamata ilusale mängu algusele pidi vigastuste küüsis vaevlev ja seetõttu lühikese pingiga mängiv BC Valga - Valka meeskond tunnistama Rapla paremust pea igas statistilises näitajas. Mängujärgselt võib öelda, et teisipäevase mängu tegid tinglikult ära kohtunikud, kes lasid seekord äärmiselt jõulist mängu mängida. Tehnilise vea teenis ka Valga meeskonna peatreener Varis Kruminš.

Vigastuse tõttu mängust eelmal olnud tsentnerite Jurijs Aleksejevsi ja Jekabs Rožitise puudumine andis eriti valusalt tunda lauavõitluses. Rapla meeskond jäi siin peale 42-24, ründelaud seejuures 12-2. Valga pikkadest oli platsil vaid Viljar Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles