Valga inglipuul rippunud soovid on täidetud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga inglipuu edastab rõõmsat sõnumit.
Valga inglipuu edastab rõõmsat sõnumit. Foto: Maxima Eesti OÜ

Inglipuu heategevuskampaania käigus on täidetud juba üle 800 vähemkindlustatud perede lapse kingisoovi. Ühena esimestest lõppesid jõulusoovid Valgas asuvalt inglipuult. Teistel Valgamaa inglipuudel ripub veel üksikuid täitmata kingisoove.

Inglipuu projekti korraldava Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe sõnul on valgamaalaste aktiivne osavõtt kampaaniast südantsoojendav. «Valgas ootas heade inimeste poolt täitmist 40 laste kingisoovi. Tänu inimeste heatahtlikkusele on kõigi nende laste jõulud tänavu täis rõõmsaid üllatusi. Suur tänu kõigile, kes on Inglipuu projektis oma panuse andnud ning ka neile, kes seda veel teha plaanivad.»

Valgamaal asuvad inglipuud veel Otepääl ning Tõrvas asuvates Maxima kauplustes. Tõrvas on kahekümnest kingisoovist heategijate ootel veel seitsme ning Otepääl kuue lapse unistused.

«Kingisoovide kogumisel ja pakkide lasteni toimetamisel on meile suureks abiks piirkonna sotsiaaltöötajad. Kui mõnes paigas jääb mõni kingisoov täitmata, teeb lapsele kingituse Maxima. Jõuluvana toimetab kõik kingitused lasteni enne aasta lõppu,» lisas Lehtmäe.

Kampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise ning nende lasteni toimetamise eest. Kingitusi kogutakse kuni 24. detsembrini ning need jõuavad lasteni enne aasta lõppu.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Projekti raames saab igaüks täita mõne vähemkindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu ootab 45 Maxima kaupluses üle Eesti täitmist 1300 kingisoovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles