Tuukrid tõid tiigist välja surnud mehe

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud neljapäeval aset leidnud ulatuslike otsingute käigus kammiti Lüllemäe piirkond tihedalt läbi – Heinot aga ei leitud.
Möödunud neljapäeval aset leidnud ulatuslike otsingute käigus kammiti Lüllemäe piirkond tihedalt läbi – Heinot aga ei leitud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 17. detsembri pärastlõunal tõid tuukrid Lüllemäe külas tiigist välja mehe surnukeha, kelle tuvastamisel selgitati välja, et tegu on detsembris samas piirkonnas teadmata kadunuks jäänud 52aastase Heinoga.

Kohalikud elanikud nägid meest viimati 5. detsembri hommikul Lüllemäe külas kodu juures. Kadunuks jäänud mehe lähedase sõnul oli Heino läinud sama päeva õhtul külla ühele oma tuttavale, kus tarbiti üheskoos alkoholi. Külaskäigu lõppedes olevat mees öösel kodu poole suundunud, kuid sinna ta kahjuks ei jõudnud.

Järgmisel päeval teatati politseile teadmata kadunuks jäänud mehest ning kuna oli alust arvata, et mees võib olla abitus seisundis või hätta sattunud, alustati piirkonnas otsingutega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles