Teelisi kosutavad ahjusoojad pirukad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembrist käivitus Valga teenindusjaamas pagarikoda, mis tähendab, et kohapeal valmib 12 soolast või magusat saiakest või pirukat.
Detsembrist käivitus Valga teenindusjaamas pagarikoda, mis tähendab, et kohapeal valmib 12 soolast või magusat saiakest või pirukat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Statoili pagarikodade võrgustik on laienenud kõikidesse jaamadesse üle Eesti, rikkalikumaks on muutunud ka sortiment. Pirukaid ja kooke otse ahjust võib osta ka Valgas.

Teenindusjaamast tulevat ahvatlevat saialõhna oli neljapäeval tunda juba kaugele: aroom pani maitsmismeeledki tööle. Värsked, kodused ja maitsvad olid küpsetised aga küll.

«Küpsetame kohapeal saiu ja pirukaid detsembrist alates. Sortimendis on 12 toodet. Eriti hästi ostetakse saiu ja pirukaid hommikusöögiks kohvi või kakao kõrvale, päeva peale on oste hõredamalt ja hilisõhtul jälle rohkem. Iga neljas-viies klient haarab piruka või saia kaasa,» rääkis jaama juhataja Katrin Urbanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles