Esmakordselt selgub aasta noor muusik

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu musitseeris matka viimasel etapil matkalistele kohalik andekas nooremees Hardo Adamson.
Mullu musitseeris matka viimasel etapil matkalistele kohalik andekas nooremees Hardo Adamson. Foto: Andrus Abel

Juba täna, 18. detsembril selguvad tänavused Valgamaa aasta noore, noortesõbra ning noore muusiku tiitli saajad. Auhinnad antakse üle Valga maavalitsuse ning Valgamaa Omavalitsuste Liidu pidulikul tänuüritusel Valga kultuurikeskuses.

«Aastaid on Valgamaa noortekogu traditsioon tunnustada tublisid inimesi, kes oma headuse ja aktiivsusega teistele on silma jäänud,» sõnas Valgamaa noortekogu liige Sillen Klasman. «Kui eelmistel kordadel on välja antud aasta linna-, maanoore ja noorte sõbra tiitlid, siis sel korral oleme asendanud maanoore tiitli muusika-aastast inspireerituna noore muusiku kategooriaga.»

Nominente said esitada kõik Valgamaa inimesed ja auhindade saajad selgusid internetihääletuse teel.

2015. aastal on esitatud Valgamaa aasta noore kandidaatideks Paul Poderat, Catlin Saar, Keit Mariet Jürgens ning Triin Jaansalu. Noortesõbra tiitli kandidaadid on Maarja Mägi, Egle Kõvask, Mari Venski, Lauri Lomp, Siiri Põldsaar ja Kristiina Luik ning noore muusiku tiitli kandidaadid Hugo Kähri ja Hardo Adamson.

Valgamaa aasta noore, noortesõbra ning noore muusiku tiitlite väljaandmist toetavad Valga maavalitsus ning Valgamaa Omavalitsuste Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles