Hobi tõi kaasa töö, seltsielu ja mehegi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Kübarsepa suur soov on arendada Valga tervisliku elustiili klubi üheks Eesti suuremaks ning klubide võrgustikku ka lähiümbruses laiendada.
Anni Kübarsepa suur soov on arendada Valga tervisliku elustiili klubi üheks Eesti suuremaks ning klubide võrgustikku ka lähiümbruses laiendada. Foto: Rein Säinas

Kui kohtusin Valga tervisliku elustiili klubi eestvedaja Anni Kübarsepaga, oli kohe selge, et tegemist on hästi energilise ja rõõmsameelse naisega. Anni on tervislike eluviiside propageerimisega Valgas tegelenud juba üle viie aasta ja klubi liikmete arvu kasvades koliti tänavu ka uutesse ruumidesse.

Kuigi Anni on sündinud Valgas, veetis ta oma esimesed eluaastad ja alustas kooliteedki hoopis Antslas. «Kolmas klass sai veel Antsla koolis lõpetatud. Siis kolisime perega Valka ja siia olen nüüd jäänud. Lapsepõlves sai enamik suvesid ikka Iigastes ja Tagulas vanavanemate juures mööda saadetud,» räägib Anni.

«Maal sai ka ühe vana meesterattaga rattasõit selgeks. Vanaema kodu ja sõbrannade vahel oli umbes paarisaja meetri pikkune liivarada, mida mööda sõitsime edasi-tagasi. Mäletan, et pidime nii-öelda altpulga sõitma, teisiti ei saanud kuidagi. Isegi mõni pilt on sellest ja vahepeal ikka meenutame neid aegu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles