Kodune kaisuloom pakub lasteaias turvatunnet

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisuloomi võib kaasa võtta juhul, kui need on puhtad ja terved. Sooru lasteaia direktori Helin Sinisalu sõnul pakub kodune mänguasi lapsele turvatunnet ja läheb lapsel käiku eelkõige lõunauinaku ajal – muul ajal vaid siis, kui see ei sega õppetööd.
Kaisuloomi võib kaasa võtta juhul, kui need on puhtad ja terved. Sooru lasteaia direktori Helin Sinisalu sõnul pakub kodune mänguasi lapsele turvatunnet ja läheb lapsel käiku eelkõige lõunauinaku ajal – muul ajal vaid siis, kui see ei sega õppetööd. Foto: Liisi Ploom

On lasteaedu, kus pehmeid mänguasju kodust kaasa võtta ei lubata. Valgamaalt me selliseid lasteaedu ei leidnud, pigem ollakse seda meelt, et kodune lemmik­lelu pakub turvatunnet ja on seega igati tervitatav.

Hiljuti kirjutas ajaleht Sakala, et ühes Viljandi lasteaia rühmas keelati ära pehmete mänguasjade kodust kaasatoomine, kuna need olid mustad ja katkised. Tekkis küsimus, kas samasugust ohtu pelgab ka mõni Valgamaa lasteasutus.

Puka mudilased võivad karvaseid kaisuloomi lasteaeda kaasa tuua küll. «Need ongi pigem kaissu võtmiseks, mitte mängimiseks,» sõnas direktor Nele Bend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles