Tõrva Raadio taas eetris

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tänasest, 21. detsembrist on taas eetris Tõrva Raadio. Järjekorras neljas noorte käivitatud raadio jõuab kuulajateni uuenenud programmi ja uute raadiohäältega. Esimene raadiosaade algas kell 7.00, kui hommikuprogrammis Tõrva Ärataja äratasid muusikatoimetaja Rannar Park ja peatoimetaja Marietta Juurikas.

«Täna on tunne väga ärev. Ees ootab palju põnevat ning iga päev peab endast andma maksimumi, et programm oleks põnev,» rääkis peatoimetaja Marietta Juurikas eile. «Tõrva Raadios pole kunagi olnud nii palju raadiotegijaid ja nii erinevaid saateid, kui praegu. Ühtekokku on raadiotegijaid üle kolmekümne.»

Seekordne Tõrva Raadio programm on jagatud erinevateks vöönditeks. Hommikuvööndis on Tõrva Ärataja, päevavööndis on erinevad jutu- ja nipisaated, õhtuvööndis on põnev Mäluaugu saade, debatisaade Üks-ühele ning palju muud ning muusikavööndis saab kuulata erinevaid muusikasaateid. Lisaks palju erinevaid erisaateid.

«Oleme mõelnud sellele, et igas vanuses kuulaja jaoks oleks midagi huvitavat. Tahame pakkuda kogukonnale ühe vägeva raadio,» rääkis peatoimetaja Marietta Juurikas.

Tõrva Raadio on eetris 21. detsembrist 3. jaanuarini. Raadio levib Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90,0 MHz. Internetis saab raadiot kuulata aadressil raadio.torvanoored.ee. Raadiot veavad eest MTÜ Tõrva Noorte Liit ja teised vabatahtlikud noored. Raadiot toetab Siseministeerium, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tõrva linn, Helme vald ja teised toetajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles