Linnad-vallad jagavad kommi, mett ja puidki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Valgamaa omavalitsused toovad jõulurõõmu kingipakkide kaudu nii lastele kui eakatele. Teele saadetakse kopsakatele kommipakkidele lisaks ka meepurke. Samuti korraldatakse  jõulu- ja aastalõpupidusid.
Kõik Valgamaa omavalitsused toovad jõulurõõmu kingipakkide kaudu nii lastele kui eakatele. Teele saadetakse kopsakatele kommipakkidele lisaks ka meepurke. Samuti korraldatakse jõulu- ja aastalõpupidusid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa linna- ja vallavalitsused teevad jõulude ajal kingituste ja pidudega rõõmu nii lastele, vanuritele kui ka puudust kannatavatele peredele. Mõnel pool jagub raha ka oma töötajate premeerimiseks.

Taheva vald on aastaid vallavalitsuse ja allasutuste töötajaid jõulude ajal rahalise preemiaga meeles pidanud. Nii on plaanis ka tänavu. Vallavanem Monika Rogenbaumi sõnul püütakse leida raha, et maksta nii-öelda jõuluraha kõigile vallavalitsuse ja hallatavate asutuste ning Taheva sanatooriumi töötajatele. «Summa oleks täiskohaga töötamise korral 200 eurot,» sõnas Rogenbaum.

Palupera vallavolikogu otsustas tulemustasu maksta vallavanem Terje Korsile. «Teeme veel eelarvevahenditest kokkuvõtteid, kuid suure tõenäosusega premeerime ka vallatöötajaid paarisaja euroga. Allasutuste juhid otsustavad oma töötajate premeerimise ise, vastavalt raha olemasolule,» sõnas Korss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles