Spordihoone läbis värskenduskuuri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka linn
Valka linn Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Piirilinna Valga-Valka Läti poolel Lauktehnika (eesti keelde võiks selle tõlkida kui põllumajandustehnika) linnaosas asub spordihall, kus spordirahvas on aastaid saanud treenimas käia. Paraku on ajahammas rajatist omajagu räsinud ja nii vajas hoone juba mõnda aega suuremat sorti kõpitsemist, rääkis Valgamaalasele Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija ajakirjanik Aldis-Māris Dubļāns.

Suurim probleem oli tema sõnul see, et hoone ei hoidnud korralikult soojust ja nii olid seal talveperioodil üpris viletsad treeningutingimused.

Nüüd on aga hoone Dubļānsi kinnitusel korralikult renoveeritud ja soojustatud. Uuendustööd said piduliku punkti eelmisel reedel, kui spordirahvas remonditud hoone pidulikule taasavamisele kogunes. «Kohal olid ka esindajad Valgast, mis on ka mõistetav: spordihallis käivad treenimas ka sportlased kaksiklinna Eesti poolelt,» kinnitas ajakirjanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles