Galerii: Üheks päevaks avatud kohvik pakkus toitu tasuta

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas üheks päevaks oma uksed Lüllemäele pikka aega plaanitud kohvik. Ainult kohalike talunike toodud toiduainetest valmisid maitsvad road, mille eest raha ei tahetud ning ruume täitis elav muusika.

"Jõuluimed ju juhtuvad," naersid söögikoha elukaaslastest omanikud Triin Vissar ja Erki Rätsep, kes alates veeburarist oma kohalike poolt kollase maja kohvikuks ristitud ettevõtmisega tegelenud on. Nüüd jõulude ajal olevat neil tekkinud mõte, et kuigi koht veel valmis ega avatud ei ole, see siiski üheks päevaks külalistele lahti teha.

Nagu nimestki järeldada võib, asub kohvik Lüllemäe südames kuldkollases elumajas, mille täielik valmimine Vissari sõnul tõenäoliselt suveni viibib. "Ise oleme siin jõudumööda vaeva näinud, aga täna tulid inimesed meeleldi ise vastu, et toidud lauale saaks," Rääkis Vissar kuumusest õhkuva pliidi ees, kus särisesid pannil kodutehtud verivorstid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles