Diplomiga juhid: teeme seda, mida hästi oskame

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audiplomiga tunnustatud autojuhid Mati Järve (vasakult), Toomas Sisask ja Gennadi Belov on rooli keeranud üle 30 aasta ning ütlevad üksmeelselt, et see on töö, mida nad oskavad ja tahavad hästi teha.
Audiplomiga tunnustatud autojuhid Mati Järve (vasakult), Toomas Sisask ja Gennadi Belov on rooli keeranud üle 30 aasta ning ütlevad üksmeelselt, et see on töö, mida nad oskavad ja tahavad hästi teha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolm ASi A-Karuse staažikat autojuhti pälvisid pikaajalise kohusetundliku töö eest Rahvusvahelise Maanteetranspordi Liidu (IRU) audiplomi ja rinnamärgi. Taoline kõrge tunnustus tuli firmasse esimest korda.

«Hea meel on kindlasti. Tore teada, et su tegemisi on tunnustatud. Eks olen elus ikka kaua seda ametit pidanud ka ja õnneks saanud ilma avariideta hakkama,» ütles 52aastane elupõline valgalane Mati Järve vastuseks küsimusele, mida taolisest tunnustusest arvab.

Järve sai juhiloa 18aastasena ning tema esimene töökoht autojuhina oli Valga Elektrivõrk. Viimased 20 aastat on ta rooli keeranud ASis A-Karuse. Kokku on autojuhiametis oldud 34 aastat ning nii on mees läbi sõitnud miljoneid kilomeetreid. «Aastane läbisõit on keskmiselt 130 000 kuni 150 000 kilomeetrit,» täpsustas ta. Töö on viinud mehe enamikusse Euroopa riikidesse. «Ei ole õnnestunud sõita veel Rumeenias ja Bulgaarias.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles